Je houdt van moderne bogen met een traditioneel ontwerp en je wenst meer kleur in het middenstuk? Dan is de JACKALOPE Red Beryl precies wat je zoekt! Met het beste Europese handwerk worden innovatieve materialen van hoge kwaliteit verwerkt tot een speciale boog. Het middenstuk alleen al bestaat uit drie verschillende lagen hout en krijgt zo zijn onmiskenbare karakter. De twee buitenste lagen zijn gemaakt van elegant bordeaux-zwart Teknowood, een state-of-the-art materiaal gemaakt van verschillende lagen hout. Het middelste gedeelte daarentegen is gemaakt van mooie, stevige Amazoque, een tropisch hout dat vooral door de warme kleuren aangenaam is. De werparmen zijn gemaakt van bamboe, dat is bedekt met helder glas. Dit alles samen maakt de JACKALOPE Take down-boog snel, vergevingsgezind en zeer stil.

Bijzonder opvallend aan de Red Beryl Take Down is de ongewone vorm van het middenstuk, dat een zeer moderne look heeft en doet denken aan golven. Het greepgebied is hier bijzonder sterk gevormd en ten opzichte van "normale" middenstukken iets verder naar voren versprongen. Als gevolg hiervan heeft de boog meer contactoppervlak op de hand en krijgt tegelijkertijd een betere balans.

Een ander detail, misschien niet zo duidelijk in zijn perfectie, is de handgesneden overgangen van het middenstuk naar de latten. Volledig naadloos, gaat het middelste stuk in de ledematen en vergeet dat dit een driedelige boog is. Een nobel ontwerp kent zich ook door onopvallende details.

Individualiteit speelde ook een belangrijke rol bij het benoemen van de nieuwe Red Beryl-bogen. Op het eerste gezicht kan de naam "Red Beryl" alleen worden gekoppeld aan het kleurenschema, maar de betekenis die altijd is gehecht aan de zeldzame rots "Red Beryl" (rode beryl) verklaart veel meer: het staat voor kracht en dynamiek ! Dus is er een betere naam voor een boog?

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Teknowood en Amazoque
Latten: bamboe met helder glas
Tips: Mycarta

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Red Beryl -
Refined Recurvebow
Take Down

64 "

30 - 55 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig Linkshandig


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Red Beryl - 64" - Refined Recurvebow Take Down

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLRBTD2
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 599.00€

  • Ex Tax: 495.04€

Available Options