SPEED - Carbon voor nog meer snelheid

Natuurlijk is de traditionele look tegelijkertijd eenvoudig en mooi, maar de Amber by JACKALOPE boogschieten maakt indruk met één ding in het bijzonder: de snelheid. Al op de tekentafel werd de Amber geoptimaliseerd door zijn speciale booggeometrie specifiek voor hogere snelheden. De belangrijkste focus in het ontwerp van deze boog was dus op zijn verhoogde prestaties en een optimale snelheid. Deze vereisten worden gemaximaliseerd door de optioneel verkrijgbare Speed-versies. Een extra laag koolstof verbetert de toch al goedaardige eigenschap van de boog opnieuw. Het maakt de boog meer vergevingsgezind en zorgt voor een dichter en nauwkeuriger schietdoel. Maar hoe bereikt ze dat? Heel eenvoudig: dankzij de carbon-insert zijn de ledematen niet alleen lichter en warp-resistent, maar ook ongeveer 10 fps sneller.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Amazoque, Amerikaans zwart walnoot en mycarta
Latten: spiderwood met zwart glas`
Speed Latten: spiderwood met zwart glas en carbon
Tips: Mycarta

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Amber -
Classic Recurvebow
Take Down

62 "

30 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Amber Hunter - 58" - Recurvebow Take Down

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLAMHU
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 589.00€

  • Ex Tax: 486.78€

Available Options