• JACKALOPE Classic leer - armbescherming

Leer is niet alleen leer - The JACKALOPE Classic armbescherming

Jackalope - De naam staat niet alleen voor de knert, een mysterieuze mengdier, maar ook voor een hele reeks van recurve, long en hybride bogen, evenals diverse accessoires van dit nieuwe, innovatieve merk.

De Classic-leer is, zoals de naam al zegt, een klassieke armbescherming uit de JACKALOPE-serie, die vrij traditioneel van vorm is. Met een lengte van ongeveer 20 cm, goed geschikt voor alle schutters. Vergrendeld met drie rubberen banden en drie ogen, zit het comfortabel om de onderarm en beschermt met een centrale versterking van letsel door onbedoeld contact van de pees met de onderarm.

De armgordel dankt het bijzonder zachte, echte leer aan een gevoel dat altijd al ontbrak in andere armwachten van leer. Geen onaangename druk, geen stijf leer dat de bewegingsvrijheid beperkt en als een vreemd lichaam fungeert. De klassieke lederen armguard past goed op de arm en doet helemaal niets. En zelfs de elastiekjes zijn eindelijk niet langer storend: ze hebben de vorm van lussen bij JACKALOPE, dus aanzienlijk korter en kunnen op verschillende plaatsen op de gewenste lengte worden ingesteld. Dit maakt de armbescherming gemakkelijker en beter te binden. Kortom, geen enkele armbescherming is zo comfortabel.

Bijpassend bij de verschillende JACKALOPE-bogen, zijn alle accessoires in kleur afgestemd. Dus elke schutter kan de bijpassende schiethandschoen, armbescherming of bekerhouder vinden voor zijn / haar boog.

Lengte: ca. 19,5 cm of 20 cm
Breedte: ca. 12-16 cm of 19-20 cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE Classic leer - armbescherming

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+AG05CL
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 20.99€

  • Ex Tax: 17.35€

Available Options


Related Products

JACKALOPE - Jade - 64" - Longbow

JACKALOPE - Jade - 64" - Longbow

Je houdt van het klassieke, traditionele boogschieten, maar wil je nog steeds opvallen tussen de and..

329.00€ Ex Tax: 271.90€

JACKALOPE - Diamond - 60" - On piece Recurvebow

JACKALOPE - Diamond - 60" - On piece Recurvebow

Met de bogen van de JACKALOPE Diamond Series zet u een teken. Elke kleur heeft zijn betekenis en dus..

499.00€ Ex Tax: 412.40€