Over Ons

ArcheryCentre.com 

Wij zijn uit passie voor de handboogsport in 2005 gestart met het opbouwen van onze winkel. In den beginne nog zeer klein maar nu kunnen we nagenoeg alle gevraagde artikelen leveren, voor zowel de moderne als de traditionele schutter en voor alle disciplines van  Doel-, Veld- tot 3D. 

We hebben door de jaren heen verscheidene dealerschappen weten binnen te halen. Merken als Carbon Express, Wildcrete targets, Bearpaw Traditional Products, Rinehart targets, LGF Bags & Quivers, maar ook bogenmerken als NewBreed Archery,Elite, Pearson en APA zijn producten die we, buiten de alom bekende merken, kunnen leveren.

Hierbij moet vermeld worden dat we exclusief dealer in de Benelux zijn voor Wildcrete Targets. Bovendien zijn we exclusief dealer voor de merken LGF Quality Bags & Quivers (Pijl- en Boogtassen van de beste kwaliteit, voor een normale prijs) 

Wij bezoeken regelmatig handboog-evenementen in binnen- en buitenland met onze "mobile shop". Wilt U dat wij uw evenement ook komen verrijken met een mobiele handboogwinkel met uitgebreid assortiment, stuur dan een mailtje aan info@archerycentre.com 


Wellicht komen we elkaar eens tegen op een evenement in den lande of maak anders eens een afspraak om onze showroom/winkel een keertje te bezoeken.
 

ons adres is

ArcheryCentre.com

Servaasstraat 20

5737AR

Lieshout 

BTW: NL8142.32.346.B01

KVK: 17173665

Arthur & Peter