De JACKALOPE Amber Take Down is gemaakt in het beste Europese vakmanschap van hoogwaardige en innovatieve materialen. Bijvoorbeeld, het middenstuk is gemaakt van natuurlijk amazoque hout, donkere Amerikaanse zwarte walnoot en ultramoderne Mycarta, waardoor het zijn onmiskenbare karakter krijgt. De Afrikaanse Amazoque, met zijn aparte en zeer decoratieve korrel, geeft het middenstuk een natuurlijke, warme uitstraling. In contrast hiermee, het donkere hout van de Amerikaanse walnoot en het zeer stabiele Mycarta, die stabiliteit als een tussenlaag brengt enminimaliseert handshock. De werparmen, aan de andere kant, zijn gemaakt van Spiderwood en zwart glas, waarvan de zijdeachtige matte kleur een perfecte aanvulling is op het middenstuk. Dit alles maakt de JACKALOPE Take Down-bogen snel, vergevingsgezind en zeer stil. Bijzonder opvallend aan de Amber Refined Take Down is de ongewone vorm van het middenstuk, dat een zeer moderne uitstraling heeft en doet denken aan golven. Het gripgebied is hier bijzonder sterk gevormd en vergeleken met "normale" middenstukken iets verder naar voren. Als gevolg hiervan heeft de boog meer contactoppervlak op de hand en krijgt tegelijkertijd een betere balans.Een ander detail, misschien niet zo duidelijk in zijn perfectie, zijn de met de hand gesneden overgangen van het middenstuk naar de werparmen. Volledig lidvrij en naadloos, gaat het middelste stuk in de werparmen en vergeet dat dit een driedelige boog is. Het elegante ontwerp is duidelijk in zelfs de onopvallende details. Zijn naamgenoot, de barnsteen (Engels Amber) is een van 's werelds oudste sieraden en helende stenen. Hij is een energieke beschermer die vertrouwen en vitaliteit versterkt. Zijn warme vuur leidt terug naar zijn eigen centrum en ondersteunt in stressvolle situaties. De perfecte naam voor een perfecte traditionele boog.

SPEED - Carbon voor nog meer snelheid

Natuurlijk is de traditionele look tegelijkertijd eenvoudig en mooi, maar de Amber by JACKALOPE boogschieten maakt indruk met één ding in het bijzonder: de snelheid. Al op de tekentafel was de Amber geoptimaliseerd door zijn speciale booggeometrie specifiek voor hogere snelheden. De belangrijkste focus in het ontwerp van deze boog was dus op zijn verhoogde prestaties en een optimale snelheid. Deze vereisten worden gemaximaliseerd door de optioneel verkrijgbare Speed-versies. Een extra laag koolstof verbetert de toch al goedaardige eigenschap van de boog opnieuw. Het maakt de boog meer vergevingsgezind en zorgt voor betere groepering en nauwkeuriger schieten. Maar hoe bereikt ze dat? Heel eenvoudig: dankzij de carbon-insert zijn de ledematen niet alleen lichter en warp-resistant, maar ook ongeveer 10 fps sneller.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Amazoque, Amerikaanse Zwarte walnoot en mycarta
Latten: Spiderwood met zwart glas
Spped Latten: Carbon en Spiderwood met zwart glas
Tips: Mycarta

Technische specificaties:

 

Boog
lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees
hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Amber -
Refined Recurvebow
Take Down

64 "

30 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechts en Links

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Amber - 64" - Refined Recurvebow Take Down

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLAMTD2
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 589.00€

  • Ex Tax: 486.78€

Available Options