• JACKALOPE - Zircon - ILF werparmen

De perfecte werparmen voor beginners! Gemaakt van zwart glasvezellaminaat met een kern van hoogwaardig esdoorn en makore hout, bieden de JACKALOPE Zircon ILF werparmen alles wat je nodig hebt voor een succesvol schot: goede stabiliteit, uitstekende prestaties en een breed scala aan trekkrachten en booglengtes.De "ILF" in de naam van de JACKALOPE Zircon-werparmen staat uiteindelijk voor het International Limb Fitting System - kortweg: ILF-systeem - dat ze identificeert als plug-in-armen en universeel maakt. Voor het ILF-systeem worden de werparmen niet aan het middenstuk geschroefd, maar alleen in de juiste beugels geplaatst. De aansluitingen zijn gestandaardiseerd en zorgen ervoor dat de werparmen kunnen worden gebruikt met alle ILF-middenstukken.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Technische gegevens:

Booglengte (met 25 inch middenstuk): 66, 68 of 70 inch
Trekgewicht: 16-40 lbs
Materiaal (werparmen): esdoorn en Makore in de kern, glasvezellaminaat
Materiaal (Tips): Makore, Bakelite
FastFlight geschikt: ja
Kleur: zwart, bruin met hoogglans afwerking

Let op:

De lengte van het vel en de specificatie van het trekgewicht hebben betrekking op het gebruik van de werparmen met een 25-inch middenstuk. Het gebruik van een korter middenstuk verkleint dienovereenkomstig de opgegeven booglengte en het trekgewicht neemt toe met 2 lbs per 2 inch kortere booglengte. Bijvoorbeeld, Het gebruik van een 23-inch middenstuk resulteert in een 2-inch kortere booglengte en een verhoging van het trekgewicht met 2 lbs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Do you have any questions about JACKALOPE - Zircon - ILF werparmen?
JACKALOPE - Zircon - ILF werparmen

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L125+JLILF
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 64.99€

  • Ex Tax: 53.71€

Available Options