Kracht en dynamiek in één boog.

Houd je van moderne bogen met een traditioneel design? Dan is de JACKALOPE Amber precies wat je zoekt! Een recurve boog uit één stuk waarvan de werparmen in nobel zwart perfect passen bij de grip in warme bruin- en aardetinten. Elke boog is uniek en onderstreept de persoonlijke individualiteit van elke schutter.

Zo is het handvat van de JACKALOPE Amber One Piece Recurve boog gemaakt van natuurlijk Amazoque hout, donker Amerikaans zwart walnoot en ultramodern Mycarta, waardoor het zijn onderscheidende eigenschappen heeft. De Afrikaanse Amazoque, met zijn uitgesproken en zeer decoratieve nerf, geeft het handvat een natuurlijke, warme uitstraling. Daarentegen zorgen het donkere hout van de Amerikaanse zwarte walnoot en het zeer stabiele Mycarta voor stabiliteit als tussenlaag, minimaliseert handschokken en vormt samen met bamboe en esdoornhout de sierstrip. De werparmen zijn gemaakt van spiderwood en zwart glas, waarvan de zijdematte kleur een perfecte aanvulling is op het handvat. Dit alles bij elkaar maakt de JACKALOPE One Piece recurvebogen snel, vergevingsgezind en zeer stil.

Zijn naamgever, de barnsteen, is een van de oudste edelstenen en helende stenen ter wereld. Het is een energetische beschermende steen die het zelfvertrouwen en de vitaliteit versterkt. Zijn warme vuur leidt terug naar je eigen centrum en ondersteunt je in energieverslindende situaties. De perfecte naamgenoot voor een perfecte traditionele boog.

SPEED - Carbon voor nog meer snelheid

Natuurlijk is zijn traditionele uitstraling eenvoudig en mooi tegelijk, maar de Amber van JACKALOPE Archery overtuigt vooral met één ding: zijn snelheid. De Amber van JACKALOPE Archery is dankzij de speciale booggeometrie al geoptimaliseerd voor hogere snelheden op de tekentafel. De belangrijkste focus bij het ontwerp van deze boog lag daarom op de verhoogde prestaties en optimale snelheid. Deze eisen worden gemaximaliseerd door de optioneel verkrijgbare snelheidsversies. Een extra laag carbon verbetert de toch al goedaardige eigenschappen van de boog. Het maakt de boog meer vergevingsgezind en zorgt voor een smaller en nauwkeuriger inslagpatroon bij het schieten. Maar hoe komt dat? Heel eenvoudig: door de carbon-inlay zijn de werparmen niet alleen lichter en meer vervormingsbestendig, maar ook ca. 10 fps sneller.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van boogschieten. - Dit is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Hoge kwaliteit verwerkt en vervaardigd in Duitsland en Europa, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig vervaardigde lange, recurve en hybride bogen, evenals verschillende beschermende goederen en accessoires.

Bij JACKALOPE vind je alles wat je nodig hebt voor deze sport. Het verfijnde ontwerp beperkt zich niet alleen tot de strikken, maar wordt ook nagestreefd in alle accessoires. Waar anders kun je je accessoires en de kleur van de strik kiezen? Alleen met Jackalope!

Als blijk van vertrouwen in het eigen vakmanschap biedt het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al zijn geregistreerde bogen. Waar wacht je op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Kenmerken:

Lengte: 62"
Trekgewicht: 20 - 50 lbs (selecteerbaar in stappen van 5 lbs)
Gewicht: ca. 820g
Peeshoogte: 7,5" - 8"
Pijlgewicht (per lbs trekgewicht): 8-9gr (min. 7gr)Ledematen: Spiderwood met zwart glas en carbon inleg in de SPEED-versie
Pees: Dacron
Tips: Mycarta, Fast Flight fit
Hand: rechts- of linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Amber - 62" - On Piece Recurvebow Model 2021

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLAMRCOP21
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 519.00€

  • Ex Tax: 428.93€

Available Options