Het JACKALOPE Amber middenstuk is gemaakt met het beste Europese vakmanschap van hoogwaardige en innovatieve materialen. Het is samengesteld uit natuurlijk Amazoque hout, donkere Amerikaanse zwarte walnoot en ultramoderne Mycarta, waardoor het zijn onmiskenbare karakter krijgt. De Afrikaanse Amazoque, met zijn aparte en zeer decoratieve korrel, geeft het middenstuk een natuurlijke, warme uitstraling. In contrast hiermee, het donkere hout van de Amerikaanse walnoot en de zeer stabiele Mycarta, die stabiliteit als een tussenlaag brengt en handshock minimaliseert.

JACKALOPE besteedde bijzondere aandacht aan de bevestiging van de werparmen aan het Amber-hendel. Als traditionele houten middenstukken hebben meestal alleen de optie hebben om speciale schroefarmen te gebruiken, hier is dit hier anders: het Amber-middenstuk is uitgerust met het ILF-insteeksysteem. ILF staat voor het "International Limb Fitting" -systeem, een standaard bevestiging waarbij de werparmen niet op het middenstuk worden geschroefd, maar eenvoudig worden ingeklikt. Via dit systeem heeft u de volledige flexibiliteit bij het kiezen van uw werparmen en bent u niet beperkt tot één merk.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Technische Specificaties:

 

Lengte

Gewicht

Systeem

Materiaal

Hand

JACKALOPE
- Amber -
Middenstuk

17 "

19 "

21 "

23 "

± 565 gr.

± 665 gr.

± 650 gr.

± 1000 gr.

ILF

Amazoque,

Black walnut

en Mycarta

Rechtshandig
Linkshandig


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Do you have any questions about JACKALOPE - Amber - ILF - 15-23" - Middenstuk?
JACKALOPE - Amber - ILF - 15-23" - Middenstuk

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLAMILF2
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 459.00€

  • Ex Tax: 379.34€

Available Options