Boogschutters houden van de natuur en de JACKALOPE Malachiet bogen zullen altijd trouwe metgezellen zijn op je paden door weiden en bossen. Vooral de intense groenzwarte kleur van het middenstuk, dat lijkt op het minerale malachiet, maakt indruk en zorgt voor de opwindende look die zo anders is dan andere traditionele bogen en maakt deze bogen zo uniek.Natuurlijk is het niet alleen de aanblik die boeit: het innovatieve Dymondwood - een zeer stabiele samenstelling van verschillende lagen hout en epoxyhars - dat verwerkt is in het 15-inch handvat, trillingen absorbeert en snellere en soepelere schieten mogelijk maakt. In combinatie met de bijpassende JACKALOPE malachiet-werparmen gemaakt van zwart of helder glasvezellaminaat met een kern van hoogwaardig esdoorn en zebrahout, creëert dit een fascinerende boog die een goede stabiliteit, uitstekende prestaties en een breed scala aan trekkrachten biedt.Het merk JACKALOPE Archery inspireert al veel schutters met zijn visueel en technisch extravagante bogen en middenstukken, en met de Malachite Take Down-boog brengt het nog een innovatie: een hybride boog om mee te nemen! Ja, dat klopt, een hybride boog met verwijderbare inschroefarmen. Deze eenvoudige en in de recurve gebogen al lang bekende en praktische functie, is nu ook beschikbaar voor hybride bogen.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Dymondwood
Latten: Esdoorn met zwart glas of helder glas
Tips: Bakelite

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht

(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Malachite -
Recurve- of Hybridbow

60 "

30 - 60 lbs

8,5 - 9 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Malachite - 60" - Take Down Recurve- of Hybrideboog

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L125+JLBTD
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 220.00€

  • Ex Tax: 181.82€

Available Options