Waarom zouden alleen de "groten" het plezier hebben met een JACKALOPE-boog te schieten? Daar is geen echt goede reden voor! Daarom heeft JACKALOPE de Amber Kid-strikken ontwikkeld om zelfs de kleinste schutter het geweldige gevoel te geven een boog te schieten die er niet alleen uitziet als mama's, vaders of broers en zussen, maar ook een echte JACKALOPE-boog.

De Amber Kid Recurve boog, met een lengte van 30 inch, is bij uitstek geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. De filigrane constructie van bruin Dymondwood in het middenstuk en esdoorn met zwart glas in de werparmen maken het tot een heel speciale boog, die zijn naam "Amber" niet voor niets draagt. "Amber" of beter "Barnsteen" staat als een beschermende steen voor levenslust en optimisme. - Net als het boogschieten zelf.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Materiaal:

Middenstuk: Dymondwood
Latten: Esdoorn met zwart glas

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht

Peeshoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Amber Kid -
Recurve boog

30 "

10- 15 lbs

(geen keuze)

5,5 - 6 "

Dacron

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Amber Kid - 30" - Recurve boog

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L125+JLOPAMKID
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 69.99€

  • Ex Tax: 57.84€

Available Options