Je houdt van moderne bogen in een traditioneel ontwerp? Dan is de JACKALOPE Amber precies wat u zoekt! Een recurve boog uit één stuk, waarvan de werparmen in fijn zwart en de handgreep in warme bruine en aardetinten elkaar perfect aanvullen. Elke boog is uniek en onderstreept de persoonlijke individualiteit van elke schutter.Het middenstuk  van de JACKALOPE Amber One Piece recurveboog, bijvoorbeeld, is gemaakt van natuurlijk gekweekt Amazoque hout, donkere Amerikaanse zwarte walnoot en ultramoderne Mycarta, waardoor het zijn onmiskenbare karakter krijgt. De Afrikaanse Amazoque, met zijn aparte en zeer decoratieve korrel, geeft het middenstuk een natuurlijke, warme uitstraling. In tegenstelling hiermee is het donkere hout van de Amerikaanse zwarte walnoot en de zeer stabiele Mycarta, die stabiliteit als tussenlaag brengt, handshock minimaliseert en samen met bamboe en esdoornhout de decoratieve lijn vormt. De werparmen, aan de andere kant, zijn gemaakt van Spiderwood en zwart glas, waarvan de zijdeachtige matte kleur een perfecte aanvulling is op het middenstuk. Dit alles samen maakt de JACKALOPE One Piece Recurve boog snel, vergevingsgezind en zeer stil.Zijn naamgenoot, de barnsteen (Engels Amber) is een van 's werelds oudste sieraden en helende stenen. Het is een energieke beschermer die vertrouwen en vitaliteit versterkt. Zijn warme vuur leidt terug naar zijn eigen centrum en ondersteunt in stressvolle situaties. De perfecte naam voor een perfecte traditionele boog.

SPEED - Carbon voor nog meer snelheid

Natuurlijk is de traditionele look tegelijkertijd eenvoudig en mooi, maar de Amber by JACKALOPE Archery maakt indruk met één ding in het bijzonder: de snelheid. Al op de tekentafel was de Amber geoptimaliseerd door zijn speciale booggeometrie specifiek voor hogere snelheden. De belangrijkste focus in het ontwerp van deze boog was dus op zijn verhoogde prestaties en een optimale snelheid. Deze vereisten worden gemaximaliseerd door de optioneel verkrijgbare Speed-versies. Een extra laag koolstof verbetert de toch al goede eigenschap van de boog opnieuw. Het maakt de boog meer vergevingsgezind en zorgt voor betere groepering en nauwkeuriger schieten. Maar hoe bereikt ze dat? Heel eenvoudig: dankzij de carbon-insert zijn de werparmen niet alleen lichter en warp-resistant, maar ook ongeveer 10 fps sneller.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Amazoque, Amerikaans Zwarte walnoot, Mycarta
Latten: Spiderwood met zwart glas
Speed Latten: Carbon en Spiderwood met zwart glas
Tips: Mycarta

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Amber -
On Piece Recurvebow

62 "

30 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Amber - 62" - On Piece Recurvebow

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLAMRCOP1
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 519.00€

  • Ex Tax: 428.93€

Available Options