The Bloodstone is een heel bijzonder lid van de JACKALOPE-familie: hij is de ultieme wedstrijdboog! Bij de ontwikkeling van deze boog is een duidelijke positie ingenomen - op het gebied van de wedstrijd prestaties worden er geen compromissen gesloten. De focus ligt alleen op het bouwen van een boog met een onnavolgbare precisie, absolute schot rust en eersteklas schiet prestaties. Extreem zwaar stabiliserend hout geeft de boog een stille stilte, die ongeëvenaard is. Dit innovatieve materiaal van met hars geïmpregneerd hout is bijzonder bestendig en torsiestijf. Met deze boog kun je vol vertrouwen "Hand Shock" uit je vocabulaire halen. Er werden geen concessies gedaan aan de werparmen: dubbellaags carbon zorgt voor maximale prestaties en de hoogste pijlsnelheden. De werparmen bestaan uit de kern van hoogwaardig bamboehout, dat aan beide zijden is bedekt met carbonlaminaat. Afhankelijk van het gewicht van de pijl worden snelheden van 230 fps en meer als vanzelfsprekend beschouwd. En visueel is de boog een duidelijke kampioen. Opvallend is het buitengewone kleurenspel van het middenstuk, dat duidelijk doet denken aan zijn naamgever, de Bloodstone, met de basiskleur zwart en de dieprode accenten. Bij de werparmen werd bewust gekozen voor een uiteindelijke heldere glaslaminering, zodat de koolstoflagen zichtbaar blijven. Een symbool van de perfecte mix van traditioneel boogschieten en state-of-the-art materialen en technologieën. Een ander detail, misschien niet zo duidelijk in zijn perfectie, zijn de met de hand gesneden overgangen van het middenstuk naar de werparmen. Volledig lidvrij en naadloos, gaat het middelste stuk in de werparmen en vergeet dat dit een driedelige boog is. Elegant ontwerp is ook duidelijk zelfs in onopvallende details. De naam peetvader van deze boog staat voor vitaliteit en kracht, passie en kracht. Hij stimuleert lichaam en geest. Zelfs moeilijke uitdagingen worden gemakkelijker aangepakt. De Bloodstone wordt beschouwd als een speciale vorm van Jasper, de moeder van alle edelstenen. Al 5000 jaar geleden droegen krijgers in het oude Mesopotamië de steen als een talisman om hun overwinning veilig te stellen. Er is nauwelijks een betere naam voor deze wedstrijdboog. We hebben ons gericht op prestaties en nauwkeurigheid en Bloodstone helpt u zich te concentreren op uw concurrentie. Als een coach die naast je staat klaar om je het beste in jezelf te geven.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Gestabiliseerd hout
Latten: Bamboekern, Carbon met helder glas
Tips: Gestabiliseerd hout

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Bloodstone -
Recurvebow
Take Down

 62 "
64"
66"

68"

25 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Geschikt voor Fast Flight

Rechtshandig Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Bloodstone - 62-68" - Recurvebow Take Down

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLBSTD
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 979.00€

  • Ex Tax: 809.09€

Available Options