Een traditionele recurveboog met ILF-systeem bestaat niet? - Ze zijn er! En wel van JACKALOPE! Met het middenstuk Malachiet heeft JACKALOPE zijn assortiment uitgebreid met een modern middenstuk in een traditionele gedaante. Gemaakt van innovatief Dymondwood, een zeer stabiele samenstelling van verschillende lagen hout en epoxyhars dat trillingen absorbeert, het behaagt alleen door het warme uiterlijk van bruine tinten in combinatie met het contrasterende groen dat lijkt op het minerale malachiet.De werparmen worden via het International Limb Fitting System (ILF) aan het middenstuk bevestigd. Deze worden eenvoudig in de wormarmschoten op het middenstuk gestoken en niet vastgeschroefd. Dit innovatieve, gestandaardiseerde systeem maakt het gebruik van plug-in armen van verschillende fabrikanten mogelijk en bindt de schutter niet aan een fabrikant of de fabrikant van het middenstuk. Zodoende kunnen de werparmen eenvoudig en snel worden gemonteerd of worden vervangen door andere trek-gewichten of modellen van andere fabrikanten.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Technische Specificaties:

 

Lengte

Gewicht

Systeem

Materiaal

Hand

JACKALOPE
- Malachite -
Middenstuk

19 "


ILF

Dymondwood

Rechtshandig
Linkshandig


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Malachite - ILF - 19" - Middenstuk

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L125+JLILFHD
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 250.00€

  • Ex Tax: 206.61€

Available Options