Met de technische faciliteiten die anders alleen bekend zijn uit de huidige topmodellen onder de ILF middenstukken, bevalt de JACKALOPE Zircon onmiddellijk. Het biedt gewoon meer dan normaal in deze prijsklasse. Vervaardigd uit een sterke aluminium-magnesium legering in levendige kleuren, het middenstuk heeft niet alleen ergonomisch gevormde handgreep en standaard aansluitingen voor knop pijlsteun en stabilisator, maar ook extra aansluitingen onder de werparmen die gebruikt kunnen worden voor extra dempers of dergelijke. Bovendien heeft het Zircon middenstuk aanpassingsopties voor laterale uitlijning van de ledematen.De ledematen zelf zijn bevestigd aan het middenstuk via het International Limb Fitting System (ILF). Deze worden eenvoudig in de wormarmschoten op het middenstuk gestoken en niet vastgeschroefd. Dit innovatieve, gestandaardiseerde systeem maakt het gebruik van plug-in armen van verschillende fabrikanten mogelijk en bindt de schutter niet aan één fabrikant of de fabrikant van het middenstuk. Zodoende kunnen de werparmen gemakkelijk en snel worden gemonteerd of worden vervangen door andere trekgewichten of modellen.Vanwege het optimale gewicht van 1038g is het niet te moeilijk voor de schutter om langere trainingen en wedstrijden succesvol af te ronden.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Technische Specificaties:

 

Lengte

Gewicht

Systeem

Materiaal

Hand

JACKALOPE
- Zircon -
Middenstuk

25 "

± 1039 gr.

ILF

Aluminium-magnesiumlegering,

extra sterkte

Rechtshandig


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Zircon - ILF - 25" - Middenstuk

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L125+ILF1
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 89.99€

  • Ex Tax: 74.37€

Available Options