Een klassiek, tijdloos ontwerp in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dat is wat de JACKALOPE obsidiaan hybride boog zijn elegantie en overtuigende prestaties geeft. In het aantrekkelijke middenstuk werd zwart-grijs Teknowood verwerkt, wat de unieke uitstraling mogelijk maakt door een zeer stabiele verbinding van verschillende lagen hout. De werparmen zijn gemaakt van spiderwood, dat speciaal is geselecteerd voor het maken van bogen en bedekt met zwart glas. Gemaakt met het beste Europese vakmanschap van hoogwaardige en innovatieve materialen, houd je een echt juweeltje in de hand!

Zo innovatief als de bogen, zo uitzonderlijk is de naam! De obsidiaan is een edelsteen met zeer speciale en niet onbelangrijke eigenschappen voor schutters. Deze elegante, zwarte rots gemaakt van lavaglas beschermt niet alleen tegen negatieve energieën, maar helpt ook om je eigen doelen te realiseren. Het bevordert perceptie en versterkt innerlijke rust en geduld. Een zeer succesvolle naamkeuze voor de onberispelijke JACKALOPE Obsidiaan bogen.

Natuurlijk is het niet alleen de look en de naam die aanspreken, de finesse van dit type boog - de hybride boog - zal snel overtuigen! Geen wonder, hij combineert het beste van twee werelden: op het eerste gezicht herkennen als een traditionele handboog, waarbij bv. de pees alleen de uiteinden raakt, maar niet de latten, maar 64 inch is iets te kort om een "echte" handboog te zijn. De ontbrekende grootte wordt gecompenseerd met de typische eigenschap van een recurve boog, de duidelijk zichtbare reflex-deflex-vorm in de werparmen en combineert zo vakkundig de kenmerken van een longbow en die van een recurve boog. Het resultaat is een compacte boog met een bijzonder soepele uittrek, zeer goede werpprestaties, optimale pijlsnelheden en het bijna volledige ontbreken van de trillingen in de greep.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Teknowood
Latten: spiderwood met zwart glas
Tips: Mycarta

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Obsidian -
Hybridbow

64 "

30 - 50 lbs

7,5 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Obsidian - 64" - Hybridbow

  • 439.00€

  • Ex Tax: 362.81€

Available Options