Een klassiek tijdloos ontwerp in combinatie met de hoogste kwaliteit materialen geven de JACKALOPE Obsidian One Piece recurve boog zijn elegante uiterlijk en overtuigende prestaties. Met deze boog uit één stuk houdt u een echt sieraad in uw hand.

De JACKALOPE Obsidian is gemaakt met het beste Europese vakmanschap van hoogwaardige en innovatieve materialen. In het visueel aantrekkelijke middenstuk werd zwart en grijs Teknowood verwerkt, een zeer stabiele samenstelling van verschillende lagen hout. De werparmen zijn gemaakt van spiderwood, dat speciaal is geselecteerd voor het maken van bogen en bedekt met zwart glas. Dit alles zorgt voor optimale snelheden, zeer goede werpprestaties en soepel uittrekken.

Zo innovatief als de bogen, zo uitzonderlijk is de naam! De obsidiaan is een edelsteen met zeer speciale en niet onbelangrijke eigenschappen voor schutters. Deze elegante, zwarte rots gemaakt van lavaglas beschermt niet alleen tegen negatieve energieën, maar helpt ook om je eigen doelen te realiseren. Het bevordert perceptie en versterkt innerlijke rust en geduld. Een zeer succesvolle naamkeuze voor de onberispelijke JACKALOPE Obsidiaan bogen.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Teknowood
Latten: spiderwood met zwart glas
Tips: Mycarta

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Obsidian -
On Piece Recurvebow

62 "

30 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good



JACKALOPE - Obsidian - 62" - On Piece Recurvebow

  • 489.00€

  • Ex Tax: 404.13€

Available Options