Als je op zoek bent naar een dynamische allroundboog voor jong en oud, kun je niet omde JACKALOPE Quartz niet. De succesvolle combinatie van een klassieke jacht-recurve en innovatieve materialen ziet er gewoon adembenemend uit. Zo gevarieerd als het kwarts in de natuur voorkomt, zo gevarieerd zijn de kleurvarianten waarin de boog beschikbaar is.

Elke kleur heeft zijn eigen uiterlijk en creëert een intens contrast met het traditionele materiaalhout. Elke boog is een uitdrukking van je individuele persoonlijkheid. Ten slotte is het ook mogelijk om een eigen stijl te realiseren in traditioneel boogschieten.

Het handvat van de JACKALOPE Quartz is gemaakt van Teknowood, een samenstelling van verschillende houtlagen dat zeer stabiel is dankzij epoxyhars. Deze robuuste, lage torsie grondstof maakt het mogelijk om het middenstuk te maken in volledig nieuwe kleuren. Niet alleen zorgt dit voor een onmiskenbaar uiterlijk, maar in combinatie met esdoorn en zwarte of heldere glasvezel, voor optimale snelheden, zeer goede werpprestaties, soepel uittrekken en verminderde de hand shock. Ondanks de handige booglengte van slechts 58 inch, kon geen merkbare stacking worden vastgesteld tot een lengte van 32 inch.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Actionwood
Latten: Esdoorn met zwart of helder glas
Tips: Mycarta

Technische Specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Quartz -

58 "

20 - 50 lbs

7 "

Whisper String
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Quartz - 58" - On piece Recurvebow

  • 349.00€

  • Ex Tax: 288.43€

Available Options