Mysterieus en fascinerend, met deze woorden zijn de JACKALOPE Moonstone-bogen het best te beschrijven. - Fascinerend vanwege de elegante buitenkant van de handgreep, die ondanks het donkergrijze, bijna zwarte kleurenschema de nerf van het hout onthult. Mysterieus door de krachten die worden toegeschreven aan de naamgenoot van de boog, de maansteen. Het helpt om emotionele spanningen te verlichten, om zich te bevrijden van angsten en bevordert intuïtie en vastberadenheid.Natuurlijk is het niet alleen de look die boeit: het innovatieve Dymondwood - een zeer stabiele samenstelling van verschillende lagen hout en epoxyhars - die wordt verwerkt in het handvat, trillingen absorbeert en een snellere en soepelere opname mogelijk maakt. In combinatie met de werparmen van zwart glasvezellaminaat en een kern van hoogwaardig esdoornhout. Het resultaat is een fascinerende boog die een goede stabiliteit, uitstekende prestaties en een breed scala aan trekkrachten biedt. Natuurlijk overtuigt niet alleen de blik, zelfs de finesse van de hybride boog snel. Geen wonder, dit type bogen combineert het beste van twee werelden: op het eerste gezicht herkenbaar als een handboog, maar op 60 inch is het duidelijk te kort om een "echte" longbow te zijn. De ontbrekende maat begint, maar met de typische eigenschap van een recurve boog, de duidelijk zichtbare reflex-deflex vorm in de werparmen, brengt de eigenschappen van een longbow en Recurve boog opnieuw op een vaardige manier samen. Het resultaat is een compacte boog die soepel uittrekt, met hoge pijlsnelheden en een bijna volledige reductie van de trillingen in de handgreep. Zoals gebruikelijk bij een traditionele lange boog raakt de pees de ledematen van de hybride boog niet, maar alleen de uiteinden.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Dymondwood
Latten: Esdoorn met zwart glas
Tips: Bakelite

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Moonstone -
Hybridbow

60 "

30 - 60 lbs

8,5 -9 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Moonstone - 60" - Hybridbow

  • 249.99€

  • Ex Tax: 206.60€

Available Options