Mysterieus en fascinerend, met deze woorden zijn de JACKALOPE Moonstone-bogen het best te beschrijven. - Fascinerend vanwege de elegante buitenkant van de handgreep, die ondanks het donkergrijze, bijna zwarte kleurenschema de nerf van het hout onthult. Mysterieus door de krachten die worden toegeschreven aan de naamgenoot van de boog, de maansteen. Het helpt om emotionele spanningen te verlichten, om zich te bevrijden van angsten en bevordert intuïtie en vastberadenheid. Natuurlijk is het niet alleen de aanblik die boeit: het nieuwe lid van de familie JACKALOPE Archery is een evolutie van onze geliefde Malachiet. Het handvat is aangepast om handshock te verminderen zonder de geweldige schietkarakteristieken in gevaar te brengen. U krijgt dus een snelle, nauwkeurige boog, die nog stiller is en minder trilling veroorzaakt. Het innovatieve Dymondwood, een zeer stabiele samenstelling van verschillende lagen hout en epoxyhars, die wordt verwerkt in het handvat, absorbeert trillingen en zorgt voor een snellere en soepeler uittrekken. In combinatie met de werparmen gemaakt van zwart glasvezellaminaat en een kern van hoogwaardig esdoornhout, wordt een fascinerende boog gecreëerd die een goede stabiliteit, uitstekende prestaties en een breed scala aan trekkrachten biedt. De 60 inch Moonstone is een succesvolle recurveboog uit één stuk waarmee één wordt met de natuur wanneer je buiten schiet.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Dymondwood
Latten: Esdoorn met zwart glas
Tips: Bakeliet

Technische Specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Moonstone -

60 "

30 - 60 lbs

8,5 - 9 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Moonstone - 60" - One Piece Recurvebow

  • 249.99€

  • Ex Tax: 206.60€

Available Options