ILF - De volledige flexibiliteit!

Het middenstuk uit het JACKALOPE Obsidian-assortiment is een verfijnde combinatie van natuurlijk Amazaque-hout en het ultramoderne Teknowood. De Afrikaanse Amazaque, met zijn aparte en zeer decoratieve korrel, geeft het middenstuk een natuurlijke, warme uitstraling. In tegenstelling hiermee is het innovatieve Teknowood, waarin verschillende lagen hout worden gecombineerd met epoxyhars tot een zeer stabiel materiaal. De verschillende houtlagen maken een volledig nieuw kleurenschema van het middenstuk mogelijk en zorgen voor een absoluut unieke look in fijne grijstinten.JACKALOPE besteedde bijzondere aandacht aan de ontvangst van de ledematen in de obsidiaan greep. Traditionele houten middenstukken hebben meestal alleen de optie om speciale schroefarmen te gebruiken, dat is hier anders: de obsidiaan is uitgerust met het ILF plug-in systeem. ILF staat voor het "International Limb Fitting" -systeem, een standaard opname waarbij de werparmen niet op het middenstuk worden geschroefd, maar eenvoudig worden aangesloten. Via dit systeem heeft u de volledige flexibiliteit bij het kiezen van uw werparmen en bent u niet beperkt tot één merk.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Technische Specificaties:

 

Lengte

Gewicht

Systeem

Materiaal

Hand

JACKALOPE
- Obsidian -
Middenstuk

17 "

19 "

21 "

± 595 gr.

± 705 gr.

± 770 gr.

ILF

Teknowood

en Amazaque

Rechtshandig
Linkshandig


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Obsidian - ILF - 17-21" - Middenstuk

  • 419.00€

  • Ex Tax: 346.28€

Available Options