Boogschutters houden van de natuur en de JACKALOPE Malachiet bogen zullen altijd trouwe metgezellen zijn op je paden door weiden en bossen. Bovendien maakt de intense groenzwarte kleur van het middenstuk, dat verwarrend veel lijkt op het minerale malachiet, indruk en zorgt voor de opwindende look die zo anders is dan andere traditionele bogen.Natuurlijk is het niet alleen de look die boeit: het innovatieve Dymondwood - een zeer stabiele samenstelling van verschillende lagen hout en epoxyhars - die wordt verwerkt in een 15-inch handvat, trillingen absorbeert en sneller en soepeler schieten mogelijk maakt. Gecombineerd met de bijpassende JACKALOPE malachiet-werparmen, creëert het een fascinerende, krachtige recurve of hybride boog die altijd een trouwe metgezel zal zijn voor elke schutter.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Technische Specificaties:

 

Lengte

Gewicht

Systeem

Materiaal

Hand

JACKALOPE
- Malachite -
Middenstuk

15 "

± 450 gr.

Schroef

Dymondwood

Rechtshandig
Linkshandig


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Malachite Take Down - 15"

  • 149.99€

  • Ex Tax: 123.96€

Available Options