Adembenemend mooi.

Met de Onyx krijgt de JACKALOPE-serie een nieuw, bijzonder lid: een onderscheidende wedstrijdboog met indrukwekkende eigenschappen en interessante contrasten. Tijdens de ontwikkeling lag de focus op optimale wedstrijdprestaties, die zijn bereikt met onnavolgbare precisie, absolute vloeiendheid van het schot en eersteklas pijlsnelheden. Deze kenmerken worden bereikt door het gebruik van moderne en natuurlijke materialen zoals koolstof, teknowood, bamboe en palissander, die ook voor de visuele contrasten zorgen.

Het handvatgebied is samengesteld uit natuurlijk gegroeid palissander en ultramodern Teknowood, wat het zijn onderscheidende karakter geeft. Palissander vormt de kern en is een zware, harde houtsoort die de handgreep met zijn buitengewoon decoratieve nerf en warme kleuren iets heel natuurlijks geeft. De zwart-witte details van Micarta zorgen voor een mooi contrast. Het gripgebied is omgeven door een laag hoogwaardig bamboehout, die helemaal doorloopt tot aan de uiteinden van de werparmen. Uiteraard zijn ook hiermee geen compromissen gesloten: zichtbaar carbon aan de voorkant en zwart glaslaminaat zorgen voor maximale prestaties en de hoogste pijlsnelheden. Afhankelijk van het gewicht van de pijl zijn snelheden van 230 fps en meer geen enkel probleem.

De bogen zijn vernoemd naar de onyx, een sterke beschermende en krachtsteen. Er wordt aangenomen dat het helpt bij het opbouwen van emotionele en fysieke kracht. De Onyx beschermt ook tegen negativiteit en angst, volgens een oude Japanse wijsheid: "Angst reikt alleen zo diep als onze geest het toelaat."

Van oudsher wordt gezegd dat de onyx de intuïtie versterkt en de zintuigen versterkt. En wie wil er nu niet meer gefocust en zelfverzekerd overkomen op het parcours of in wedstrijden? Traditie verzekert ons dat degenen die sterk in hun onyx geloven, alles zullen bereiken wat ze willen. Er zou waarschijnlijk geen betere naam kunnen zijn voor deze adembenemende boog.

JACKALOPE - Het innovatieve merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Kenmerken:

Booglengte: 62, 64, 66 of 68 inch.
Trekgewicht (in stappen van 5 lbs): 20-60 lbs
Aanbevolen peeshoogte: 7,5 - 8 inch
Aanbevolen pijlgewicht (per lbs trekgewicht): 8-9 grain (min. 7 grain)
Lengte middenstuk: 19, 21 of 23 inch
Materiaal (middenstuk): Palissander, Teknowood
Materiaal (latten): Bamboe, Carbon, Helder glas
String: Dacron
Tips: Micarta, Fast Flight-compatibel
Gewicht: ± 1410 gram. (@ 64 inch / 30 lbs)
Verkrijgbaar als rechts- en linkshandige boog.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Do you have any questions about JACKALOPE - Onyx - 62-68" - Take Down Recurvebow?
JACKALOPE - Onyx - 62-68" - Take Down Recurvebow

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLOXTD1
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 999.00€

  • Ex Tax: 825.62€

Available Options