Adembenemend mooi en thuis in de natuur! 

Wie de natuur zijn tweede thuis noemt en het boogschietparcours als een van zijn favoriete plek beschouwt, zal veel plezier beleven aan de JACKALOPE recurve jachtbogen uit de Hunter-serie, de perfecte metgezellen voor avonturen in bos en heide. Met een lengte van 58 inch zijn de bogen compact en krachtig genoeg om wendbaar en snel te zijn in het dichte bos.

Bij de ontwikkeling van de Onyx lag de focus op het maximaliseren van wedstrijdprestaties, wat werd bereikt met onnavolgbare precisie, absoluut geen handschok en eersteklas schietprestaties. Deze eigenschappen worden bereikt door het gebruik van moderne en natuurlijke materialen zoals koolstof, teknowood, bamboe en palissander, die in combinatie ook voor visuele contrasten zorgen.

De riser is samengesteld uit natuurlijk palissander en ultramoderne teknowood, wat hem zijn onmiskenbare karakter geeft. Palissander vormt de kern en is een zwaar, hard hout dat het gripgebied iets heel natuurlijks geeft met zijn uitzonderlijk decoratieve nerf en warme tinten, terwijl de zwart-witte details van Micarta in contrast staan. Het handvat is omlijst door een laag hoogwaardig bamboe, dat doorloopt tot aan de uiteinden van de werparmen. Ook hier werden natuurlijk geen compromissen gesloten: Carbon aan de voorkant en zwart glaslaminaat zorgen voor maximale prestaties en de hoogste pijlsnelheden. Afhankelijk van het gewicht van de pijl zijn snelheden van 230 fps en meer absoluut geen probleem.

De bogen en risers zijn vernoemd naar de onyx, een sterke en beschermende krachtsteen. Er wordt gezegd dat het helpt bij het opbouwen van emotionele en fysieke kracht. De Onyx beschermt ook tegen negativiteit en angst, volgens een oude Japanse wijsheid: "Angst reikt slechts zo diep als onze geest het toelaat".

Sinds de oudheid wordt gezegd dat de onyx de intuïtie versterkt en de zintuigen versterkt. En wie wil er nu niet meer gefocust en zelfverzekerd overkomen op het parcours of in wedstrijden? Traditie verzekert ons dat degenen die sterk in hun onyx geloven, alles zullen bereiken wat ze willen. Er is geen betere naam voor deze adembenemende boog.


JACKALOPE - Het innovatieve merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts- of linkshandig model.

Materiaal:

Middenstuk: Palissander en Teknohout
Latten: Bamboe, Carbon en Helder glas
Tips: Micarta

Technical Specifications:

 

Booglengte

Trekgewicht
(in stappen 

van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Gewicht

Hand

JACKALOPE
- Onyx -
Hunter Take Down 

Recurvebow

58 "

60 "

20 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor 

Fast Flight)

±1035 gr.

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Do you have any questions about JACKALOPE - Onyx Hunter 58 - 60" - Take Down Recurvebow?
JACKALOPE - Onyx Hunter 58 - 60" - Take Down Recurvebow

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLOXHU
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 999.00€

  • Ex Tax: 825.62€

Available Options