Boogschutters die houden van de natuur en de JACKALOPE Malachietbogen zullen altijd trouwe metgezellen zijn op je paden door de bossen en weiden. De prachtige combinatie van groenzwart Dymondwood rond het handvat en fijne, lichte lagen esdoorn en zwart glas op de latten en over de hele boog zorgen voor een perfecte match. Vooral de groenzwarte kleur van het middenstuk, dat lijkt op het minerale malachiet dat verwarrend veel op elkaar lijkt, biedt een opwindende look die zo anders is dan de traditionele bogen.

Natuurlijk, het is niet alleen de look die boeit: de slanke, voor Fast Flight geschikte tips en de smalle, zeer elegante werparmen zorgen voor hoge snelheden en preciezere treffers. Het innovatieve Dymondwood - een zeer stabiele samenstelling van verschillende lagen hout en epoxyhars - die wordt verwerkt in het gripgebied, absorbeert trillingen en maakt sneller en soepeler schieten mogelijk.

De Malachite is een succesvolle recurve boog uit één stuk met zijn 62 inch, waarmee je tijdens het buiten schieten één wordt met de natuur.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Dymondwood
Latten: Esdoorn met zwart glas
Tips: Bakeliet

Technische Specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Malachite -

60 "

30 - 60 lbs

8 - 8,5 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig
Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Do you have any questions about JACKALOPE - Malachite - 60" - One Piece Recurvebow ?
JACKALOPE - Malachite - 60" - One Piece Recurvebow

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L125+LBYTG-62
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 230.00€

  • Ex Tax: 190.08€

Available Options