Easy Fit Junior - De kleinste armbeschrming van JACKALOPE

Jackalope - De naam staat niet alleen voor de knert, een mysterieuze mengdier, maar ook voor een hele reeks van recurve, long en hybride bogen, evenals diverse accessoires van dit nieuwe, innovatieve merk.

Zoals alle accessoires is de armbescherming gemaakt van hoogwaardige, duurzame microfiber, waardoor ze extreem stevig en toch erg zacht zijn. Het materiaal geeft dus een gevoel dat je altijd hebt gemist in armbescherming van leer. Geen onaangename druk, geen stijf leer dat de bewegingsvrijheid beperkt en als een vreemd lichaam fungeert. En misschien niet onbelangrijk: niet langer een te lange elastistiek, waarmee de armbescherming geregen moet worden. JACKALOPE dacht daar ook aan en gebruikte een rubberen veter die op verschillende plaatsen kan worden aangepast en nooit te lang is. Kortom, geen enkele armbescherming was zo comfortabel.

Het microvezelmateriaal is ook ademend, slijtvast en waterafstotend. Zelfs als de armguard of de handschoen nat is geworden, drogen ze heel snel zonder hun vorm, vergevingsgezindheid of krimp te verliezen.

De Easy Fit Junior is de kleinste armbeschermer uit de JACKALOPE-serie en is meer geschikt voor kleine en jonge schutters. Gesloten met een rubberen veter en twee oogjes, zit het comfortabel om de onderarm en beschermt het met een centrale versterking tegen letsel door onbedoeld contact van de pees met de onderarm.

Bijpassend bij de verschillende JACKALOPE-bogen, zijn alle accessoires in kleur afgestemd. Dus elke schutter kan de bijpassende schiethandschoen, armbescherming of bekerhouder vinden voor zijn / haar boog.

Lengte: ca. 14 cm
Breedte: ca. 17 cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE Easy Fit Junior - armbescherming

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+AG01
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 23.99€

  • Ex Tax: 19.83€

Available Options


Related Products

JACKALOPE - Jade - 64" - Longbow

JACKALOPE - Jade - 64" - Longbow

Je houdt van het klassieke, traditionele boogschieten, maar wil je nog steeds opvallen tussen de and..

329.00€ Ex Tax: 271.90€

JACKALOPE - Diamond - 60" - On piece Recurvebow

JACKALOPE - Diamond - 60" - On piece Recurvebow

Met de bogen van de JACKALOPE Diamond Series zet u een teken. Elke kleur heeft zijn betekenis en dus..

499.00€ Ex Tax: 412.40€