• JACKALOPE Easy Fit leer - armbescherming

Easy Fit - De klasieke armbescherming van JACKALOPE

Jackalope - De naam staat niet alleen voor de knert, een mysterieuze mengdier, maar ook voor een hele reeks van recurve, long en hybride bogen, evenals diverse accessoires van dit nieuwe, innovatieve merk.

De Easy Fit leer hoorde net als alle andere Easy Fit modellen om de kleinere arm beschermers van JACKALOPE series en meer geschikt voor kleinere en jonger shooters. Gesloten met een rubberen veter en twee oogjes, het zit comfortabel op de onderarm en beschermt met een centrale versterking van letsel door onbedoeld contact van de pees met de onderarm.

De armgordel dankt het bijzonder zachte, echte leer aan een gevoel dat altijd al ontbrak in andere armwachten van leer. Geen onaangename druk, geen stijf leer, wat de bewegingsvrijheid beperkt en uiteindelijk fungeert als een vreemd lichaam. De gemakkelijke pasvorm is echter goed voor de arm en doet helemaal niets. Zelfs de elastieken niet langer interfereren eindelijk: zij worden gevormd bij JACKALOPE lussen, waardoor aanzienlijk korter en kan worden aangepast aan verschillende plaatsen op de gewenste lengte. Dit maakt de armguard gemakkelijker en beter te binden. Kortom, geen enkele armbescherming was zo comfortabel.

Bijpassend bij de verschillende JACKALOPE-bogen, zijn alle accessoires in kleur afgestemd. Dus elke schutter kan de bijpassende schiethandschoen, armbescherming of bekerhouder vinden voor zijn / haar boog.

Lengte: ca. 14,5 cm of 18,5 cm
Breedte: ca. 16-17 cm

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE Easy Fit leer - armbescherming

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+AG05EFL
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 20.99€

  • Ex Tax: 17.35€

Available Options


Related Products

JACKALOPE - Jade - 64" - Longbow

JACKALOPE - Jade - 64" - Longbow

Je houdt van het klassieke, traditionele boogschieten, maar wil je nog steeds opvallen tussen de and..

329.00€ Ex Tax: 271.90€

JACKALOPE - Diamond - 60" - On piece Recurvebow

JACKALOPE - Diamond - 60" - On piece Recurvebow

Met de bogen van de JACKALOPE Diamond Series zet u een teken. Elke kleur heeft zijn betekenis en dus..

499.00€ Ex Tax: 412.40€