De JACKALOPE Obsidian Take Down is gemaakt in het beste Europese vakmanschap van hoogwaardige en innovatieve materialen. Het middenstuk bestaat bijvoorbeeld uit drie verschillende lagen hout, waardoor het een onmiskenbaar karakter krijgt. De twee buitenste lagen zijn gemaakt van elegant zwartgrijs Teknowood, een state-of-the-art materiaal gemaakt van verschillende lagen hout. Het middelste gedeelte daarentegen is gemaakt van mooie, stevige Amazoque, een tropisch hout dat vooral door de warme kleuren aangenaam is. De werparmen zijn gemaakt van Spiderwood, dat speciaal is geselecteerd voor het maken van bogen en bedekt met zwart glas. Dit alles maakt de JACKALOPE Take Down-bogen snel, vergevingsgezind en zeer stil.

Een ander detail, misschien niet zo duidelijk in zijn perfectie, is de handgesneden overgangen van het middenstuk naar de latten. Volledig naadloos, gaat het middelste stuk in de ledematen en vergeet dat dit een driedelige boog is. Een nobel ontwerp kent zich ook door onopvallende details.

Zo innovatief als de bogen, zo uitzonderlijk is de naam! De obsidiaan is een edelsteen met zeer speciale en niet onbelangrijke eigenschappen voor schutters. Deze elegante, zwarte rots gemaakt van lavaglas beschermt niet alleen tegen negatieve energieën, maar helpt ook om je eigen doelen te realiseren. Het bevordert perceptie en versterkt innerlijke rust en geduld. Een zeer succesvolle naamkeuze voor de onberispelijke JACKALOPE Obsidiaan bogen.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Teknowood en Amazoque
Latten: spiderwood met zwart glas
Tips: Mycarta

Technische specificaties:

 

Boog lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Obsidian -
Classic Recurvebow
Take Down

62 "

30 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechtshandig Linkshandig

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Do you have any questions about JACKALOPE - Obsidian - 62" - Classic Recurvebow Take Down ?
JACKALOPE - Obsidian - 62" - Classic Recurvebow Take Down

  • Brand: Jackalope Archery
  • Product Code: L126+JLOTD1
  • Availability: OP Bestelling Contact voor info
  • 489.00€

  • Ex Tax: 404.13€

Available Options