De JACKALOPE Tourmaline Take Down wordt vervaardigd in het beste Europese vakmanschap van hoogwaardige en innovatieve materialen. Het middenstuk is bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijk gekweekt Amazaque hout en het ultramoderne Teknowood, waardoor het zijn onmiskenbare karakter krijgt. De Afrikaanse Amazaque, met zijn aparte en zeer decoratieve tekening, geeft het middenstuk een natuurlijke, warme uitstraling. In tegenstelling hiermee is de innovatieve Teknowood, waarin verschillende lagen hout worden gecombineerd met epoxyhars tot een zeer stabiel materiaal dat handshock minimaliseert en een hoge stabiliteit belooft. De latten aan de andere kant zijn gemaakt van bamboe en helder glas, waarvan de lichte houttinten een mooie aanvulling vormen op het middenstuk. Dit alles maakt de JACKALOPE Take Down-bogen snel, vergevingsgezind en zeer stil in schietgedrag.

Een ander detail, misschien niet zo duidelijk in zijn perfectie, is de handgesneden overgangen van het middenstuk naar de werparmen. Volledig naadloos, gaat het middelste stuk over in de werparmen en vergeten we dat dit een driedelige boog is. Een nobel ontwerp doet ook recht aan onopvallende details.

Onbegrijpelijk kleurrijk zoals zijn naam peetvader! De toermalijn combineert in het middenstuk een gecoördineerd kleurenpalet van warme bruine en aardetinten en accenten van zilvergrijs en smaragdgroen. Elke boog is uniek en onderstreept de persoonlijke individualiteit van elke schutter. De naam Tourmaline staat voor het effenen van de weg naar de finish, heeft niet alleen een opwekkend en stimulerend effect, maar heeft ook een positief effect op het spirituele niveau.

JACKALOPE - Het nieuwe merk in boogschieten

Moderne, hoogwaardige materialen en de eenvoudige elegantie van het boogschieten. - Dat is JACKALOPE, het nieuwe, innovatieve merk in boogschieten. Van hoge kwaliteit materiaal en vakmanschap, Jackalope staat voor een hele reeks prachtig gemaakte longbows, recurve en hybride bogen, evenals verschillende armbeschermers en accessoires.

Bij JACKALOPE vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport. En met een geraffineerde uitstraling, waarvan het ontwerp niet beperkt is tot de bogen, maar wordt voortgezet in alle producten. Waar anders kunt u de accessoires  aanpassen aan de kleur van de boog? Alleen met Jackalope!

Als een uitdrukking van hun vertrouwen in hun eigen vakmanschap, verleent het merk JACKALOPE 30 jaar garantie op al hun geregistreerde bogen. Waar wacht je nog op? Overtuig uzelf van de kwaliteit van JACKALOPE.

Beschikbaar als rechts of links model.

Materiaal:

Middenstuk: Teknowood en Amazoque
Latten: bamboe met helder glas
Tips: Mycarta

Technical specificaties:

 

Boog
lengte

Trekgewicht
(in stappen van 5 lbs)

Pees
hoogte

Pees (Tips)

Hand

JACKALOPE
- Tourmaline -
Refined Recurvebow
Take Down

64 "

30 - 50 lbs

7,5 - 8 "

Dacron
(geschikt voor Fast Flight)

Rechts en Links

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           GoodJACKALOPE - Tourmaline - 64" - Refined Recurvebow Take Down

  • 470.00€

  • Ex Tax: 388.43€

Available Options